Contact

Telefoonnummer: 033 285 4150
E-mail: info@33tweewielers.nl
Website: https://33tweewielers.nl/

Zwarteweg 29
3833 AK Leusden
Plan je route

33 Tweewielers

De passie voor het fietsen gecombineerd met jarenlange ervaring als fietsenmaker zijn de basis voor 33 Tweewielers om iedereen aan het fietsen te krijgen en te houden. 33 tweewielers beschikt over de meeste moderne apparatuur voor elektrische fietsen.

De passie voor het fietsen gecombineerd met jarenlange ervaring als fietsenmaker zijn de basis voor 33 Tweewielers om iedereen aan het fietsen te krijgen en te houden. 33 tweewielers beschikt over de meeste moderne apparatuur voor elektrische fietsen, het testen van accu’s van alle merken en gereedschappen in de professionele werkplaats. 33 tweewielers staat garant voor veel fietsplezier.

Gerard Wesseling: Is de specialist voor al het onderhoud aan je fiets. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft de fiets geen geheimen meer voor deze vakman. Tot in het diepste van de versnellingsnaaf weet hij precies hoe alles in elkaar zit. Geen uitdaging gaat hij uit de weg. Een fiets weer soepel te laten lopen geeft hem een kick. Zo klinkt het regelmatig “Dit gaat de klant echt merken als hij er weer mee gaat fietsen” vanuit de werkplaats.

Helco Timmerman: Combineert het ondernemersbloed met de liefde voor het fietsen. Na jaren in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest heeft hij de stap gezet om een eigen plek te creëren waar fietsen in de breedste zin van het woord tot zijn recht komt. Bij 33 tweewielers gaat het dus om meer dan alleen fietsen. Met 33 tweewielers gaat een droom in vervulling om een plek te creëren waar het om fietsen gaat en waar mensen graag naar toe komen.