Contact

Telefoonnummer: 0334945352
E-mail: info@kanocentrumberg.nl
Website: http://www.kanocentrumberg.nl/

Langesteeg 2a
3831 RZ Leusden
Plan je route

Openingstijden

Elke dag geopend van 09:00 tot zonsondergang, ook op zondag

Kanocentrum “Boerderij Berg”

Kanocentrum ‘Boerderij Berg’, voor een onvergetelijke dag in de natuur! Huur eens een kano en kom op plekken waar je met de auto, fiets of wandelend niet kunt komen.

Kanocentrum ‘Boerderij berg’ verhuurt kano’s voor 1 t/m 4 personen. Voor grotere gezelschappen zijn 10-persoons kano’s te huur. Voorkom een teleurstelling en reserveer een kano!

De kanoroute de route het Valleikanaal en buigt om Leusden heen rond Leusden en loopt langs de historische liniedijk met oude bunkers en verdedigingswerken. Vervolgens kom je via de slingerende Heiligenbergerbeek langs de landgoederen “De Heiligenberg”, “Lockhorst” en “De Boom”.  Nadat je de oude spoordijk tussen Rhenen en Amersfoort passeert kom je weer terug op het Valleikanaal.

Aansluitend kun je  genieten van een compleet verzorgde BBQ of buffet en ambachtelijk gemaakt ijs. Voor de kinderen is er ook een leuk arrangement.

Maar er zijn meerdere sportactiviteiten mogelijk vanuit het startpunt Kanocentrum Boerderij Berg, zoals wandelen, fietsen of boogschieten. Vraag naar de mogelijkheden!