Theehuis Mon-Chouette

Mon-Chouette is een theehuis gevestigd in een verbouwde boerderij midden in het prachtige groene achterland van Leusden. Centraal in Nederland met de stad Amersfoort om de hoek. Het uitzicht op het Valleikanaal maakt de locatie nog mooier. En het grenzen aan de Grebbelinie maakt de plek historisch en toeristisch.

In de keuken wordt volop gebruik gemaakt van lokale/regionale en fairtrade producten. Wat dacht je van een eitje van de buurman? Of ons fairtrade ‘huis-ijs’? Geniet van huisgemaakt gebak, goede thee, lunch of een snelle hap op deze rustige groene plek.

We zijn 7 dagen in de week open. Ontdek de plek, de omgeving, de natuur en de rust. Ontdek Mon-Chouette!. Geniet hier van huisgemaakt gebak, goede thee, lunch of een snelle hap op deze rustige groene plek. Maar ook voor een zakelijke meeting, condoleance of een (bedrijfs)uitje.

SCHILDERWORKSHOP

Reserveer een dagdeel en leer schilderen met acrylverf! Ga samen met jouw vriend(en)-innen, familie of collega’s onder leiding van Linda Art aan de slag in ons Theehuis. Een leuk uitje voor zomaar, als cadeau, voor een jubileum, vrijgezellenfeest of ander speciaal moment.
Je kiest voor een arrangement inclusief eten en drinken.

Contact

Telefoonnummer: 033 433 74 09
E-mail: info@monchouette.nl

Openingstijden

November t/m februari: ma t/m zo: 11.00 tot 17.00
Maart t/m oktober: ma t/m zo: 10.00 tot 18.00
Diner alleen op reservering

Adres

Leusbroekerweg 25b
3831 JZ Leusden