Treeker Info Punt

Heide, schapen, bosbeheer en boshistorie: De provincie Utrecht kent vele TOP’s: Toeristische Overstap Punten. Nu is de provincie ook een TIP rijker: het Treeker Info Punt.

In het Treeker Info Punt, een informatiecentrum over thema’s als heide en schapen: twee landschapselementen, die al eeuwen met elkaar verbonden zijn op het landgoed. Maar ook het heidelandschap en de biodiversiteit komen aan bod, het bosbeheer, de functies van het bos, de houtsoorten op het landgoed, de boshistorie en nog veel meer.

Met een rondleiding in flyervorm kun je als bezoekersnader kennismaken met een deel van het verhaal van het landgoed. Op de achterzijde van de flyer staat een landgoedkaart met alle wandel- en fietspaden op het 2200 hectare tellende landgoed.

Voor een warme chocolademelk, een warme wafel of een softijsje kun je terechtt. Het naastgelegen pannenkoekenhuis Bergzicht heeft hier een etablissement met overdekt terras ingericht dat luistert naar de naam ‘Bij Kees’. Het Treeker Info Punt is gerealiseerd door Den Treek-Henschoten met steun van de provincie Utrecht.

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10.00 tot 20.30 uur
In het weekend 11.30 tot 20.30 uur

Adres

Doornseweg 23
Woudenberg