Contact

Telefoonnummer: 09009203
E-mail: customerexperience@afas.nl
Website: https://www.14demusical.nl

Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden
Plan je route

Openingstijden

Matineevoorstellingen om 15.00 uur
Avondvoorstellingen om 20.00 uur
Duur voorstelling ca. 2 uur excl. 20 minuten pauze
Theater is 1 uur voor aanvang open

AFAS Theater

AFAS Theater, een prachtig theater. 25 September 2021 is de wereldpremière van ’14 de musical’, een ode aan Johan Cruijff!

In 2021 opent het nieuwe AFAS Theater (850 gasten) dan eindelijk haar deuren.

Vanaf 25 september 2021 is hier de wereldpremière van ‘14 de musical’, een musical over Johan Cruijff te zien! Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op hun website.

In het theatergebouw bevinden zich naast het theater een 5 tal auditoria (variërend voor 25 tot 120 gasten) voor kleine of  grote zakelijke evenementen, zoals seminars, congressen, productpresentaties en premières. Lees hier meer informatie.

Dit alles met een eigen restaurant en de modernste theater- en klimaattechnologieën. Het AFAS Theater is onderdeel van de nieuwbouw van AFAS Software.

Restaurant Bits & Bites is een smaakvolle combinatie van een uitgebreide keuken met chefkoks en comfortabele zitopstellingen waar je kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, borrel of een uitgebreid diner.

Het restaurant bestaat uit twee verdiepingen. Op de benedenverdieping een grote, open keuken, een bar, een podium en plaats voor ruim 400 gasten. Daarnaast biedt de galerij op de bovenverdieping van het restaurant gelegenheid om plaats te nemen in de knusse zitcorners om even te werken of te overleggen. Kijk hier om een indruk te krijgen.