Bed en Breakfast Klein Hoolhorst

De eeuwenoude boerderij Klein Hoolhorst is nog in gebruik als agrarisch bedrijf met melkvee en verschillende soorten kleinvee. Er is een logiesgebouw gerealiseerd met 10 luxe ingerichte B&B kamers.

Voor wie van het boerenleven houdt, is Klein Hoolhorst dé ideale plek. Landelijk gelegen in het hart van Achterveld. In een logiesgebouw zijn 10 luxe ingerichte B & B kamers gemaakt, welke voorzien zijn van wastafel, douche en toilet. Alle kamers zijn gelijkvloers. Boek één of meerdere kamers. Vraag ook naar de mogelijkheden om als groep te overnachten.

Elke kamer is daarnaast standaard voorzien van 2 luxe boxspring bedden en een televisie en gratis draadloos internet (WIFI).

Voor de mindervalide bezoeker is er een speciaal ingerichte kamer, rolstoelvriendelijk en de douche en het toilet zijn hier op aangepast.

Door haar goede ligging is het de ideale plek om te recreëren en op loopafstand van het dorp en toch een vrije kijk over de landerijen. Ook is het mogelijk om fietsen te huren en de omgeving te verkennen. Achterveld is ook een mooie omgeving om te wandelen zoals het klompenpad ‘Snorrenhoefpad’ . Ga je op pad, dan kun je uiteraard een lunchpakket reserveren.

Contact

Telefoonnummer: 0342450004
E-mail: info@kleinhoolhorst.nl

Openingstijden

Het gehele jaar geopend.

Adres

Hessenweg 154b
3791 PM Achterveld