Boerderij De Weistaar

Kaas- en botermuseum
Al wandelend door het museum zult u vele indrukken opdoen van vroeger. Het museum geeft o.a. een beeld van het maken van kaas en boter. Speel het oud-Hollandse spreekwoorden en combineer het museum met een bezoek aan onze Landwinkel. Gratis toegang

Boerengolf (binnen en buiten)
Boerengolf wordt gespeeld in de weilanden van De Weistaar. U krijgt van ons het bijzondere speelmateriaal en klompen te leen om onze koeiengreen te mogen betreden. Het spel kan gespeeld worden van 2 tot 100 personen en neemt 1½ à 2 uur tijd in beslag. Wij adviseren u dikke sokken mee te nemen.Naast onze buiten baan bieden wij ook het spel Boerengolf binnen aan. Indoor Mini Boerengolf. Dit spel kan het hele jaar door gespeeld worden. Het parcours bestaat uit 16 holes met boerenhindernissen. De spelduur is 1½ à 2 uur.Indien u boerengolf reserveert kunt u op de dag zelf nog bepalen of u binnen of buiten wilt spelen.

Landwinkel
Onze landwinkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur tot 17:00 uur. Geniet van onze echte boerenkaas, ons grote assortiment aan ontbijtproducten, heerlijke borrel combinaties en meer! U kunt bij ons terecht voor de leukste cadeauartikelen en nieuwste woonaccessoires.

Lunchcafé
Ervaar de sfeer van onze boerderij en haar prachtige omgeving tijdens een kopje koffie of een heerlijke lunch in onze lunchroom. Met uitzicht over de weilanden waar koeien en paarden grazen, bent u er even helemaal uit. Wij zijn trots op onze omgeving en willen u graag laten meegenieten. Daarom houden wij ervan om, waar mogelijk, pure streekproducten te gebruiken in onze gerechten.

Vergaderlocatie
U wilt een besloten bijeenkomst of juist een sessie om creativiteit op te roepen. Een vergadering of een teamsessie. Wat het doel van uw vergaderen ook mag zijn, de zalen van Boerderij De Weistaar bieden u een uitgebreid scala aan mogelijkheden.Ons hospitality team in onze vergaderlocatie voegt daaraan graag een persoonlijke en deskundige noot toe. U kunt beschikken over 6 zalen, gratis parkeren en alle ruimtes zijn voorzien van een beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie, microfoon en WiFi.

Feesten en partijen
Uw receptie of jubileum wordt fantastisch, daar maakt ons hele team zich sterk voor! Rustig of heel uitdagend, wij geven uw dag of avond de invulling die uw wenst.

 

Contact

Tel: 033 – 286 1943
Email: info@weistaar.nl

Website

Openingstijden

Bezoek aan Kaas- en botermuseum, de Landwinkel of onze Lunchroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Openingstijden feesten & partijen
Bezoek aan de feestzalen & bijbehorende terrassen.

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zaterdag: 09:00 – 01:00 uur
Zondag: gesloten

Adres

Rottegatsteeg 6
3953 MN Maarsbergen