Contact

Telefoonnummer: 033-3037980
E-mail: post@derecreatie.nl
Website: https://www.derecreatie.nl/

Doornseweg 29b
3832 RM Leusden
Plan je route

Camping DeRecreatie

Verscholen in de bossen van Leusden, op het terrein van de voormalige militaire camping, hebben Jan en Maartje een creatieve natuurcamping en bloeiplaats voor creatievelingen opgebouwd.

De ReCreatie is een  prachtige kampeerterrein in het bos, 5 hectare groot en 56 plekken,  een creatieve natuurcamping en bloeiplaats. Midden in de natuur en toch vlakbij de stad. Wil je een seizoen plaats of kom je zomaar een nachtje langs, iedereen is welkom. Maar wat uniek is, je kunt bij ons je eigenzinnige en creatieve kampeermiddel, een bonte mix van bijzondere tenten, caravans, bussen en andere wagens bouwen en verhuren, meewerken aan verschillende creatieve projecten of ‘gewoon’ komen kamperen en genieten van de omgeving.

Een fijne plek om  fijne mensen te ontmoeten om energie op te doen. Waar dingen ontstaan die je vooraf niet kon bedenken, een plek om te spelen, lekker aan te klooien en het leven te vieren.

De hutjes zijn een bonte mix van bijzondere tenten, caravans, bussen en andere wagens. Deels gebouwd door  en eigendom van  Jan en Maartje  deels gebouwd door ReCreatievelingen.

Wat bijzonder is, is de Creatieplaats,  het atelier en creatieve hart van de camping. De ruimte om samen te werken aan creatieve projecten, voor workshops met kunstenaars of andere creatieven of om lekker zelf te klooien.

Je bent welkom met je eigen caravan en/of tentje. Maar je kunt ook een accommodatie huren zoals een prachtige lotustent. Maar ook een ‘Sterrenhof,’-tent, een bijzondere tent – een kruising tussen de klassieke Bell tent en een Yurt, mét dakramen – waar je vanuit je bed naar de sterren kunt kijken.

Het Dorpsplein is het sociale hart van de camping. De plek om lekker te hangen op het terras, te kletsen met je buren of je kinderen in te maken op de jeu de boules baan. In het Dorpshuis vind je de huiskamer met houtkachel Brutus voor koude dagen, leestafel, spelletjes en de bieb. Ook kun je hier plaatjes draaien en gebruikmaken van de bring-your-own-bar. Achterin het Dorpshuis vind je ook sanitair, afwasplekken en een vriezer voor je koelelementen.

Eten & drinken
In de weekenden en het hoogseizoen is er ontbijtservice, dan komen we langs met broodjes en een krantje.