De Boerenstee

Clara van Ravenhorst runt samen met haar man Kees de Boerenstee met de Liniehutten, B & B-kamers en groepsaccommodatie. En natuurlijk ook vergaderen à la carte!

Geniet van het kampeergevoel en slaap in een bedstee en een stapelbed. Een Liniehut is een bunker in een aarden wal compleet met eigen douche en toilet, een keuken en een woonkamer. Elke hut heeft een terras waar je in alle rust kunt genieten van de prachtige omgeving.

Logeer in één van de  4 comfortabele kamers die elk geschikt zijn voor 2 tot 4 personen. Elke kamer beschikt over een zithoek en badkamer met douche of bad. De bedden hebben comfortabele matrassen.  De kamers zijn met zorg ingericht en ademen elk een eigen sfeer uit, zoals de klaprooskamer voor romantische zielen.

In de gezellige gezamenlijke huiskamer met openslaande deuren naar het terras en prachtige uitzicht staat elke morgen een uitgebreid boerenontbijtbuffet  klaar.

De B&B kamers zijn aangemerkt als Boertel: kamers met de luxe van een hotel op de boerderij. Laat je verrassen!

Verder beschikt De Boerenstee over drie groepsaccommodaties:
De Boerenstee: landelijk en intiem huis (tot 18 personen)
Hofstede Hooybroek: woonboerderij met Franse allure (tot 25 personen)
De Liniedijk: Robuust onderkomen in aarden wal (tot 36 personen)
De groepsverblijven zijn landelijk gelegen en comfortabel en modern ingericht en zeer geschikt voor als vergaderlocatie.

Verken de omgeving per fiets, kano, solex, step of met de benenwagen.
Je zit hier dicht bij de Grebbelinie, vol forten. Ga kijken bij het nieuwe Fort aan de Buurtweg, of breng een bezoek aan Hoeve de Beek met een expositie Grebbelinie in het vizier. Maar je kunt ook hele andere culturele uitstapjes doen in deze omgeving! Vraag naar de mogelijkheden.

Een kookworkshop, een wijn- of bierproeverij? Het is allemaal mogelijk op De Boerenstee. Nieuw zijn de Italiaanse proeverijen.

Contact

Telefoonnummer: 033-2770992
E-mail: info@boerenstee.nl
Website: https://www.boerenstee.nl/

Adres

De Steeg 6
3931 PM Woudenberg