De Til Leusden

De Til in Leusden is de plek waar oude bekende elkaar ontmoeten en prille liefdes opbloeien. Elke dag is er wel iets te doen en vaak zijn er zelfs meerdere activiteiten op een dag.

De Til is er voor iedereen. Van jong tot ouder. Dus: van Prikkeldisco tot kaartavonden. Meer weten over de activiteiten, kijk dan op de website.

De Til, een uitstekende locatie voor feesten, partijen of vergaderingen. Of het nu gaat om met een klein gezelschap te borrelen in de kleine zaal met een gezellige bar, of u wilt liever met een groot gezelschap een knalfeest geven, het behoort tot de mogelijkheden.

De Gradus van de Hengelzaal (150 personen), een multifunctionele zaal geschikt voor diverse feesten, vergaderingen, cursussen en voor andere bijeenkomsten.

De  Henk Steenkampzaal (60 personen) niet alleen geschikt voor vergaderingen, cursussen maar ook voor feesten van kleinere groepen.

De Jos Vrijhoefzaal is uitermate geschikt als hobby-ruimte. In deze ruimte is  een aantal werkbanken beschikbaar met bankschroeven.

Contact

Telefoonnummer: 0334941826
E-mail: info@detil.nl
Website: http://detil.nl/

Adres

Hamersveldseweg 30
3833 GR Leusden