Fietsen van Greefhorst

Wij zijn Fietsen van Greefhorst, de fietsenwinkel van Leusden en omstreken. Onze winkel is gevestigd in het goed bereikbare centrum van Leusden, waar we met een team van enthousiaste specialisten dagelijks voor je klaar staan. Of je nu opzoek bent naar een e-bike, een stadsfiets, een sportieve fiets of andere fiets gerelateerde accessoires en onderdelen, wij zorgen voor jouw fiets plezier! Wij streven naar de beste service waarbij persoonlijke aandacht, kwaliteit en vertrouwen centraal staan.

Onderhoud en reparaties

Onze moderne en open werkplaats is het kloppend hart van onze winkel. Hier staat ons team enthousiaste specialisten dagelijks voor je klaar om (bijna) iedere fiets te repareren en de aandacht te geven die hij/zij verdient. Onze monteurs volgen jaarlijks cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op fiets en e-bike gebied om je op de best mogelijke manier te helpen.
​​​​Moeten je versnellingen worden afgesteld of heb je een kapotte voorlamp? Een nieuw zadel of een nieuwe mand op je voordrager? Binnen onze openingstijden staan onze fietsspecialisten voor u klaar om kleine reparaties direct uit te voeren.

Contact

Website

Tel: 0334332777
E-mail: info@fietsenvangreefhorst.nl

Adres

Hamersveldseweg 75
3833GL Leusden