Four Seasons

Four Seasons

Fietsen en wandelen door Leusden en omstreken is een heerlijke bezigheid. Ergens op je route ligt Restaurant Four Seasons, met een groot en zonnig buitenterras op het zuiden. Hier kun je heerlijk lunchen, koffie drinken, dineren en borrelen, terwijl je een verrassende aanblik van water hebt. Binnen in het mooi ontworpen en sfeervol restaurant is er genoeg plek voor iedereen.  

Four Seasons staat bekend om zijn Proeverij, waarbij onze chef zes gangen voorbij laat komen waarbij je steeds twee op elkaar afgestemde gerechten proeft. Een bijpassend wijnarrangement is aan te bevelen.  

Als je denkt dat dit het was, dan kunnen we je nogmaals verrassen, namelijk met ons gezellige binnenterras, met fontein en braai. Je waant je in Italiaanse sferen, alsof je binnen buiten zit. Daar worden onze events gehouden; bruiloften, verjaardagen, bedrijfsborrels, dans events en mooie partijen. Onze Lazy Sunday Club is al een begrip aan het worden in Leusden en omstreken.  

Kortom, als je je route, verblijf of bezoek aan Leusden hebt uitgestippeld, prik dan een moment om onze mooie locatie te bezoeken, leg je voeten neer en laat de beleving over je heen komen.  

Tot ziens in Restaurant Four Seasons Leusden.  

Contact

Telefoonnummer: 033 303 0727
E-mail: info@restaurantfourseasons.nl
Website: https://www.restaurantfourseasons.nl/

Adres

Kastanjelaan 1
3833 AN Leusden