Four Seasons

Eventlocatie Four Seasons

Eventlocatie

De Four Seasons evenementenlocatie, in het voormalige postkantoor van Leusden, is de ideale plek voor een memorabel feest met collega’s, relaties, vrienden of familie. Onze evenementenruimte is geschikt voor grote én kleine events; of het nou gaat om zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten, themafeesten, bruiloften of verjaardagen; door middel van decor creëren we precies de juiste ruimte en sfeer voor jouw perfecte event. Wil je een DJ, een band, een dansvloer? Regelen we, met de hoogste kwaliteit licht en geluid.

Je eigen café huren
Je verjaardag, vergadering, diner of bedrijfsborrel vieren in een fantastische ruimte voor jezelf? In Leusden, in de provincie Utrecht, vind je Café Four Seasons. Je kunt ons sfeervolle café huren voor vrijwel alle soorten feestjes en voor grote én kleine groepen vanaf 25 personen.

Teamuitjes

  • Suppen
  • E-Chopper
  • Skiën en aprês ski

Vergaderen
Een inspirerende, centraal gelegen vergaderlocatie in de provicie Utrecht, vlakbij Amersfoort. Uitgerust met alles wat je nodig hebt voor je vergadering én voldoende gratis parkeergelegenheid. Ben je op zoek naar een bijzondere plek voor een brainstormsessie, workshop of vergadering? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Contact

Telefoonnummer: 06 213 66678
E-mail: info@fourseasonsleusden.nl

Adres

Kastanjelaan 1
3833 AN Leusden