Hoeve De Beek

Hoeve De Beek ligt in het hart van de Gelderse Vallei. Deze schitterende, historische hofstede uit 1880 is het middelpunt van vele activiteiten. Zo vindt u in de oude boerenschuur een expositieruimte van de stichting ‘Grebbelinie in het vizier’ maar de Hoeve faciliteert ook bruiloften, feesten, meetings en diverse activiteiten!

Op zoek naar een unieke trouwlocatie? De hoeve beschikt over een authentieke deel met een schitterend terras. Terwijl u geniet van de prachtige omgeving, kunnen de kinderen een balletje trappen op het voetbalveldje of gebruik maken van de skelters. Neem contact op en laat uw wensen aan ons weten. Of kom gerust langs om de sfeer te proeven en een kijkje te nemen!!

Heeft u iets te vieren of wilt u met uw familie of bedrijf sportief en gezellig samenzijn? Ontdek de diverse mogelijkheden bij Hoeve de Beek; van buks schieten, kano varen en snorfietsen tot een klompentocht door de schitterende omgeving in de Gelderse Vallei. Neem vrijblijvend contact op voor uw wensen, wij vertellen u er graag meer over!

Op de locatie is ook een RustPunt, ideaal voor fietsers en wandelaars die even willen uitrusten onder het genot van een kop koffie of thee, of voor een sanitaire stop.

Consumpties kunt u betalen door een QR code te scannen of contant.

Contact

Tel 033 277 2557
Email: info@hoevedebeek.nl

Adres

Brinkkanterweg 23
3931 PJ Woudenberg