In de Boomgaard

Een bloemrijke tuin van 1500m2 met weelderige bloemen en planten in sfeervolle kleuren rondom het woonhuis ‘de Ossenstal’ op landgoed Den Treek-Henschoten

De tuin van Marieke Nolsen heeft een strakke indeling met weelderige, transparante borders met een hele natuurlijke uitstraling. Beukenhagen en buxussen bepalen de stuctuur en delen de tuin in 4 verschillende tuinkamers.  De tuin beschikt over meerdere borders die rijkelijk gevuld zijn met vaste planten en heesters.

Marieke is  bloembindster en maakt het liefst boeketten en bloemstukken met bloemen uit haar eigen tuin. De beplanting bestaat voor het grote gedeelte uit bruikbare bloemen, bessen en groen voor het schikken van hele natuurlijke arrangementen met een eigentijdse tuinlook zoals malusappelboompjes, allerlei rozebottelsoorten, veel klimopbessen en hortensia’s.

Op afspraak kun je als groep (minimaal 10, maximaal 50 personen) deze tuin bezoeken in de periode mei t/m september. De entree  bedraagt  3.50 euro p/p. Koffie/thee incl. iets lekkers 1,50 euro p/p.

Lezingen
Verder geeft Marieke met heel veel plezier  lezingen aan de hand van prachtige digitale beelden. Meer informatie lees je op haar website.

Workshops & cursussen 2020-2021

Ook voor sfeervolle bloemenworkshops en bloemschikcursussen, geïnspireerd door het seizoen met verrassende thema’s en technieken ben je bij Marieke op het juiste adres. Het programma staat op haar website.

Je bent van harte welkom.

Contact

Telefoonnummer: 033-4337860
E-mail: marieke@mariekenolsen.nl
Website: https://www.mariekenolsen.nl

Adres

Treekerweg 11
3832 RS Leusden