Contact

Telefoonnummer: 0613111194
E-mail: info@kookstudioderiet.nl
Website: https://kookstudioderiet.nl/

Asschatterweg 233
3831JP Leusden
Plan je route

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag

Kookstudio De Riet

Kookstudio De Riet verzorgt kookworkshops kookdemo’s, productpresentaties voor food fotografie of bijvoorbeeld opnames voor tv en internet en heeft een vergaderaccommodatie.

Kookstudio De Riet is landelijk gelegen in het midden van het land en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Buurtbus (lijn 509) stopt voor de deur. Op het erf is er  voldoende parkeergelegenheid en een oplaadpunt aanwezig.

Cobie en Jan de Kruijf runnen een biologisch boerderij met vee en gewassen.

Op de deel van de boerderij is een kleine zelfbedieningswinkel.  Hier verkopen zij eigen geteelde aardappelen. Daarnaast verkopen zij biologische eieren van het bedrijf van de buren en groenten van het seizoen uit de tuin.

Ook verzorgen zij culinaire kookworkshop onder leiding van r een professionele kok. Hij of zij doet alle inkopen, stelt de recepten samen en daarna samen aan de slag.

Kies je ervoor om met je groep zelf de scepter te zwaaien in de keuken. Dat kan bij ons. Je verzorgt dan zelf alle inkopen, maakt de recepten en gaat lekker zelf aan de slag. Voor de afwas kunnen wij hulp regelen.

Zoek je een locatie voor vergadering, teambuilding of training? Ook dat kan. In de huiselijke, maar toch moderne vergaderruimte ben je van harte welkom. De ruimte beschikt over WiFi, beamer en/of laptop, flip-over en projectiescherm.

Een vergaderarrangement bestaande uit koffie, thee, water, lekkers bij aanvang, mint, koekjes, gebruik flip-over en projectiescherm kan ook geregeld worden.

Wil je een heerlijke lunch, een gezellige borrel  voorafgaand of aansluitend aan de vergadering of een frisse neus halen. Vraag naar de mogelijkheden.