Lakeside SUP

STAND UP PADDLE – SUPPEN BIJ LAKESIDE SUP EN SUP AMERSFOORT
Stand Up Paddle, SUP, is de laatste jaren erg populair geworden. Het is een toegankelijke watersport, doorgaans voor iedereen gemakkelijk aan te leren. De meeste mensen staan al gauw ontspannen op een SUP board te genieten van al het moois dat Nederland ons te bieden heeft. Onze ervaren instructeurs zorgen voor deskundige begeleiding en veiligheid op het water zodat ook bij diegenen die het wat spannender vinden al snel een grote glimlach verschijnt! Hieronder een greep uit ons aanbod, maar ook maatwerk is mogelijk. Met onze SUP bus zijn wij mobiel om van elke locatie een toffe SUP plek te maken, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

SUP TOURS EN LESSEN IN DE OMGEVING VAN LEUSDEN & AMERSFOORT
Ontdek vanaf een SUPboard hoe mooi het centrum van Amersfoort is. Bekijk de prachtige historische gebouwen vanaf het water! Afhankelijk van de tijd peddelen we onder de Monnickendam door, via Muurhuizen naar Museum Flehite & de Koppelpoort. Onderweg passeren we de Lieve Vrouwe toren en natuurlijk laten we je zien waar het Mondriaanhuis is. De heen en terugweg suppen we door de rustige natuur van Park Randenbroek.

Op zoek naar rust en natuur? Net buiten het centrum van Amersfoort ligt het Lockhorsterbos, het Valleikanaal en de Heiligenbergerbeek. Een oase van rust zodra je de stad uit bent en het is prachtig om door een bos te suppen. Onderweg spotten we misschien wel de ijsvogel of de (niet gevaarlijke) ringslang! En bij mooi weer kunnen we genieten van een ijsje op de SUP want we kunnen de route langs een heuse ijsboerderij plannen.

Naast onze tours zetten wij ons ook in voor schoner water. Stap op de SUP om plastic te vissen: SUPclean-up, met als doel schoner water in Nederland! SUPclean-up schept een band, draagt bij aan teambuilding én je levert een positieve bijdrage aan de Amersfoortse grachten. Samen iets doen voor de natuur geeft niet alleen een goed gevoel, je zult zien dat het ook nog een leuke strijd wordt wie het meeste en/of bijzonderste stuk afval uit het water vist. 

SUP les
Is het SUPPEN nog nieuw voor jou en wil je de basis goed aanleren? Ga met ons mee op SUP les! We starten met een uitleg op de kant over het materiaal en de basis van het SUPPEN. Daarna gaan we het water op en maken we een tochtje waarin je alles op jouw eigen tempo kunt oefenen. Onze instructeurs zijn gediplomeerd en wist je dat zij ook meedoen aan SUPwedstrijden!

Contact

Website

Telefoonnummer:  06-48753694

E-mail: info@lakesidesup.nl of:  info@sup-amersfoort.nl

Instagram         @lakesidesup.nl of @sup_amersfoort

Openingstijden

Wij zijn 7 dagen per week geopend!