Monkey Town Indoor speelparadijs

Een dagje weg met je kids of kleinkinderen? Een familie uitje, schoolreisje of bedrijfsfeest? Of een onvergetelijk kinderfeestje organiseren? Monkey Town is altijd een goed idee!

Met de vele attracties voor kinderen van 1 t/m 10 jaar, goed verzorgde horecagelegenheid en scherpe entreetarieven is Monkey Town het leukste Indoor Speelparadijs van Amersfoort en omgeving en daarmee het perfecte gezinsuitje. We zijn 7 dagen per week geopend, er is ruime parkeergelegenheid en entreetickets voor de kids koop je eenvoudig bij binnenkomst aan onze kassa, begeleiders (ouders/ grootouders) hebben altijd gratis toegang

We vinden het belangrijk dat elk kindje tussen de 1 en 10 jaar een onvergetelijke dag beleeft bij Monkey Town. Daarom bestaat elke vestiging uit een variatie aan attracties verdeeld over diverse speelzones waar je als begeleider goed zicht op hebt. Kids vanaf 4 jaar kunnen klimmen en klauteren in de Fun House, elk kind springt een gat in de lucht in de Trampoline Zone en de kleinste aapjes tot 4 jaar kunnen veilig kennismaken met de speeltoestellen in de Peuter Zone.

Contact

Telefoon – 085-0487670

Website

Openingstijden

Dagelijks, 09:00 – 18:00 uur

Locatie

Middelhoefseweg 10
3819 AA Amersfoort