RustPunt Nieuwerwets en Ouderwets Hooiberg

Dit RustPunt ligt aan een inspirerend kunstpad, het Melissenpad.

Het Melissenpad is een kunstpad van 1 km dat de boerderijen Burgstede aan de Postweg en Bitterschoten aan de Helweg met elkaar verbindt. U kunt op dit pad wandelen of fietsen.

Langs het pad komt u kunstwerken tegen die in beweging gezet kunnen worden door ergens aan te draaien of door erop te gaan fietsen. Oude gereedschappen zijn aan elkaar gelast en hiervan is een kunstwerk of een zitplaats van gemaakt.

Halverwege het pad staat een hooiberg.  U kunt hier lekker zitten onder het genot van een kopje koffie / thee uit het rustpunt. Tegenover de hooiberg vind u Martine’s veldbibliotheek. Deze boeken mag u houden of doorgeven aan een ander.

Meer info en foto’s, klik HIER

Contact

Openingstijden

Geen gegevens

Locatie

Neem bij het bord  ‘RustPunt 300 m‘, ter hoogte van Postweg 27, het smalle pad (Melissenpad) richting het noorden. Het pad voert langs allerlei kunstobjecten en na een paar honderd meter kom je bij het RustPunt.

Kom je via de Helweg, neem dan de weg bij het bord ‘Rustpunt’, deze weg gaat over in een smaller pad, het Melissenpad en komt na een paar honderd meter eveneens uit bij het RustPunt