Sport- en Recreatiebad Octopus

Zwembad Octopus heeft verschillende baden: een reacreatiebad, een wedstrijdbad en doelgroepenbad. Zwemclub De Haaien en Duikschool ABC Diving hebben hier ook hun onderkomen.

Recreatiebad

Een speelse recreatiebad, met onder meer een spectaculaire waterglijbaan, stroomversnelling, een draaikolk, een bubbelbad en massageligbanken, met een gemiddelde watertemperatuur van 31 graden. Voor de allerkleinsten is er  een apart peuter- kleutergedeelte met een Octopus-glijbaantje.

Wedstrijdbad

Ons wedstrijdbad (15 x 25 meter) heeft een gemiddelde temperatuur van 28 graden en heeft een beweegbare bodem. Er zijn professionele startblokken en een leuke duikplank.

Extra verwarmd doelgroepenbad

Zwem je liever in warmer water of moet je revalideren? Ons extra verwarmde doelgroepenbad (9 x 15 meter) beschikt over een luie trap, een beweegbare bodem en heeft een gemiddelde temperatuur van 33 graden. Dit bad is uitermate geschikt voor mensen die op therapeutische basis willen zwemmen en voor mensen met reumatische aandoeningen.

Zwembad De Octopus is de thuishaven van Zwemclub De Haaien, voor recreatief zwemmen of op wedstrijd niveau zwemmen en waterpolo, en Duikschool ABC Diving. Heb je altijd al leren duiken, nieuwe avonturen willen ontdekken of gewoon de wonderlijke wereld onder de golven wilt zien, haal dan je PADI duikbrevet.

Contact

Telefoonnummer: 0031 (0)33 494 30 43

Website

Openingstijden

Kijk op de website

Locatie

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden