Theeschenkerij Eldorado

Kom heerlijk genieten in onze sfeervolle theeschenkerij met theetuin. Gezellig binnen of toch buiten op het terras met uitzicht over de landerijen en in de verte de Treekse bossen …
We serveren heerlijke lunchgerechten, eigengemaakte taarten, borrel&bites en nog veel meer.

Vergaderen bij Eldorado

Op zoek naar een prettige ruimte voor je (zakelijke) vergadering, bijeenkomst met een projectteam, presentatie of training?

Eldorado beschikt over een sfeervolle, ruime zaal achter gesloten deuren waar je in alle rust kunt vergaderen, brainstormen of een training kunt geven. De zaal kan met verschillende opstellingen worden ingericht, passend bij de insteek van de meeting en aantal deelnemers. U bent overdag welkom, maar ook in de avonduren.

Trouwen in de tuin van Eldorado!

Bij Eldorado ben je welkom voor de mooiste dag van je leven. Onze prachtige tuin vormt een natuurlijk, groen en sfeervol decor voor een onvergetelijke trouwdag. Een bijzondere buitenlocatie waar je met familie en vrienden kunt genieten van een intiem samenzijn waar de liefde vanaf spat. Een unieke plek om elkaar het Ja-woord te geven en daarna te genieten van taart, champagne, een lunch of informeel etentje of een gezellig feest. In overleg maken we er voor jullie met recht de mooiste dag van je leven van.

Contact

Telefoonnummer: 033 – 258 38 47

Openingstijden

Woensdag, van 10 – 17 uur
Zaterdag en zondag van 11 – 17 uur
Afwijkingen, zie vooral ook de website

Adres

Griftdijk 29
3931 MC Woudenberg