Zalencentrum en Pension De Glind

Zalencentrum en Pension De Glind is de perfecte locatie voor al uw vergaderingen, trainingen, cursussen en congressen tot 200 personen. Daarnaast vindt u in het conferentiecentrum ook de juiste zalen voor uw feestelijke bijeenkomsten, verjaardagen en bruiloften.

Zalencentrum
Ons zalencentrum ligt centraal in Nederland in een rustige, groene omgeving. De riante tuin met diverse terrassen benadrukt de ruimte en rust.
Tijdens uw bijeenkomst verzorgen wij graag uw ontbijt, lunch, diner en borrel. Onze voortreffelijke keuken onderstreept de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die wij u bieden. Wij beschikken over negen uitstekende zalen die geschikt zijn voor vergaderingen, cursussen, trainingen, congressen en feestelijke bijeenkomsten. Om uw bijeenkomst zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, bieden wij u complete dag arrangementen aan. U kunt in alle rust vergaderen of een training/cursus geven, terwijl wij er voor zorgen dat de koffie, de lunch of het diner tijdig klaar staat.

Overnachtingen
Centraal gelegen in Nederland aan de rand van de Veluwe biedt onze herberg overnachtingen in een natuurlijke, rustgevende omgeving. In de directe omgeving zijn klompenpaden en fietsroutes aanwezig. Ook heeft het dorp een eigen buitenzwembad, kinderboerderij, sportvelden, manege en een heus schateiland. Wij zijn gehuisvest in het oude jongenspaviljoen van De Glind gebouwd in 1914. Onze kamers zijn knus ingericht met sanitair centraal verdeeld door het gebouw.

Contact

Telefoonnummer: 06 81945098
E-mail: info@deglind.com
Website: www.deglind.com

Adres

Postweg 65
3794 MK De Glind