De Vogelmonologen door John Spijkerman

Verhalenverteller en natuurfotograaf John Spijkerman uit Leusden neemt u in beeld en geluid mee in de opzienbarende denkwereld van de vogels om ons heen.
In De Vogelmonologen biedt hij hun een platform. Actuele thema’s komen aan bod en de vogels nemen geen blad voor hun snavel. Vrijmoedig delen zij hun diepste zielenroerselen met het publiek. Onderwerpen als leven en dood, liefde, troost, hebzucht, schuld en berusting komen daarbij aan bod. In woord en beeld houden de vogels ons een spiegel voor. Via zijn dagelijkse wandelingen langs de Ponlijn, het Landgoed Den Treek-Henschoten en natuurgebied De Schammer, geeft John ons een inkijkje in de gedachten en overwegingen van onze gevederde vrienden en in die van een enkele vreemde vogel.

Boek: ‘De Vogelmonologen’

Het boek ‘De Vogelmonologen’ is voor € 19,90 te koop in de winkel van LeusdenNatuurlijk, ’t Erf 15, Leusden.

Bestellen kan ook: maak dan € 24,85  (€ 19,90 + € 4,95 verzendkosten) over op bankrekening NL03 RABO 0364 3855 45, t.n.v. Stichting Toeristische Informatieverstrekking Leusden en vermeld bij de overschrijving naam en adres waar het boek heen gestuurd moet worden. .

Het boek wordt dan binnen een week met track en trace als brievenbuspakje verzonden.

boek Vogelmonologen