Boerderij-automaat ‘t Broek

Vlees automaat
Bij ons in de vlees automaat zitten heerlijke stukken vers vlees van onze eigen dieren dit zijn onze eigen koeien maar ook wordt er weleens een varken geslacht. De koeien lopen elke zomer heerlijk buiten en zijn voorzien van ieder een eigen lig en voer plek in stal. Onze scharrelvarkens lopen heerlijk de hele dag buiten en kunnen lekker de hele dag wroeten in de grond.

Verse melk
Kom bij u heerlijke verse melk tappen. Er zitten veel voordelen aan onze verse melk. Zo is de melk veel smaakvoller omdat deze niet bewerkt is. Ook kost onze melk minder als dat het in de supermarkt kost het is bij ons 1 euro per liter melk. Als je de melk direct bij ons tapt is het ook beter voor het milieu omdat de melk dan niet vervoert hoeft te worden naar de fabriek en naar de supermarkt.

 Softijsmachine
Komt u tussen april en september ook ons heerlijke boeren softijs proeven? En genieten van onze kalveren en scharrelvarkens. Ons ijs heeft een anderen smaak door de combinatie van melk en een lekkere mix maar ook de beleving van onze dieren om u heen zorgt voor een unieke ervaring.

Graafstroom kaas
Kom bij u heerlijke kaas halen? Bij ons in de automaat ligt er kaas van onze melkfabriek de Graafstroom. Wij hebben jonge kaas – jong belegen- belegen 30+ – belegen en jong. De Graafstroom wint veel prijzen wereldwijd door de unieke smaak van de kaas.

Ook verkopen wij verse eieren van een boer uit de buurt de eieren zijn verpakt per 10 in een doosje.

Milkshake machine
Wij hebben 4 verschillende soorten smaken milkshakes dit is aardbei , banaan , vanille en chocolade. Het unieke aan onze milkshakes is dat er ook onze eigen melk in zit wat de smaak erg uniek en extra romig maakt.

Betalen kan met pin.

Contact

Tel: 06-54274633
E-mail: vlees@boerderijhetbroek.nl

Openingstijden

Zondags gesloten

Adres

Broekerweg 7, 3931 PL Woudenberg