Contact

Telefoonnummer: 06 83190866
Website: http://folda.nl/camping-2/

Boshuisweg 13a
3794 MX De Glind
Plan je route

Openingstijden

1 april tot en met 30 september

Camping Folda

Het terrein van camping Folda is ruim en speels van opzet, rondom enkele cirkeltuinen. In 2014 is er een nieuwe sanitaire gelegenheid gerealiseerd.

De camping heeft 25 ruime plaatsen, waarvan 19 met elektra en 6 zonder voor de trekkers. Alle kampeermiddelen zijn toegestaan. Wil je je eigen  paard meenemen, ook dat is mogelijk. Er zijn enkele speelgelegenheden en een trapveldje voor kinderen. Voor de kinderen zijn er ook twee skelters, een step en een kleine kinderfiets aanwezig. In één van de cirkeltuinen, wordt voor speciaal voor de campinggast op kleine schaal groente, kruiden, plukbloemen en fruit gekweekt, waar je gratis (alleen op de camping en niet om mee naar huis te nemen) gebruik van mag maken, vers uit de tuin, zo op je bordje.

Een  kleine, gezellige boerencamping, echt voor rustzoekers. Gratis gebruik van wifi (rondom het hoofdgebouw). Fietsen/motoren kun je  droog zetten in de kapschuur, waar ook de afwasgelegenheid en de sanitaire unit zich bevinden (sanitair: 3 toiletten, 2 ruime douches, 1 urinoir, 1 was cabine, een losse wastafel, stort chemisch toilet, babybad aanwezig). Tevens is er een binnenruimte.

Er zijn goede wandel- en fiets mogelijkheden in de omgeving en het verwarmd openlucht zwembad ligt op +/- 200 meter afstand.