Manege Zwanenburg

De manege, een echt familiebedrijf, is gelegen aan de rand van De Glind, midden in de Gelderse Vallei in een bosrijke omgeving met een ruiterroute van 25 kilometer (de Valleitrail). Deze start op het manege terrein. Door de unieke ligging bieden zij ook de mogelijkheid om je paard/pony te stallen.

De zussen Zwanenburg runnen de manege zelfstandig met op de achtergrond hun ouders. De kennis en ervaring die zij de afgelopen decennia hebben opgedaan komen de manege ten goede.

Hierbij kun je denken aan een afgesloten zadelkamer met een eigen zeer ruime zadelkast, een afspuitplaats, binnen- en buitenrijbanen, weidegang en trailerparking.

De paarden en pony’s komen dagelijks in groepsverband buiten. In de zomer staan ze op de weide, op het gras en in de winter komen ze op de zandvlakte te staan.

Leren omgaan met paarden en pony’s en de mogelijkheid bieden om veilig te leren paardrijden. Met- of zonder eigen paard. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van paardrijlessen en het verzorgen van andere activiteiten rondom het paardrijden. Jong en oud kan hier terecht, ook ruiters met een beperking zijn welkom. Alle lessen worden gegeven door ervaren instructrices.

Naast de groeiende groep volwassenen rijden vooral kinderen op de  manege.

Er gebeurt veel bij de manege! Zo runt Susan haar coachingspraktijk ‘De Paardenbloem’, is Marian opgeleid tot jurylid dressuurwedstrijden, begeleidt Anja met veel plezier alle buitenritten en is er Zorgmanege Zwanenburg welke geleid wordt door Aline van den Brink.

Zorgmanege Zwanenburg biedt dagbesteding met oog voor elkaar en voor de omgeving.  Zij bieden in de eerste plaats begeleiding aan kinderen en volwassenen met  een verstandelijke beperking of aan mensen met een specifieke zorgvraag en behoefte aan werk op maat.  De paarden worden volledig verzorgd en alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig.

En dan niet te vergeten, de pensionstalling. Lees er meer over op de website.

Contact

Telefoonnummer: 06-82291912
Website: http://www.manegezwanenburg.nl/

Adres

Ringlaan 6
3794 MV De Glind