Camping Nieuw Hof

Midden in het Veluwse landschap ligt Camping Nieuw Hof voor zowel campers als caravans en tenten.

Aan het begin van de camping beschikt over ruime camperplaatsen. Voor een ongehinderd aankomst en vertrek via het verharde pad van de camping. De camperplaats is voorzien van een stroom- en een wateraansluiting. Het toiletgebouw is dichtbij, waardoor het heel simpel is om je vuilwatertank en je toilet te legen. Meer informatie lees op de website van camperplaatsen.com.

Camping Nieuw Hof heeft ook 25 kampeerplaatsen met een ruime plek voor caravan en/of tent, waar je rustig kunt zitten, zonder dat je last hebt van je buren.

Camping Nieuw Hof is een kindvriendelijke camping. Speciaal voor hen is een mooie speeltuin ingericht. Deze speeltuin is in het midden van de camping gesitueerd.

Naast het toiletgebouw kun je het chemisch toilet legen. Voor diegenen die met de tent op vakantie zijn, is er een mogelijkheid voor het koelhouden van spullen in de koelkast en vriezer in het toiletgebouw. Naast de camping is een ruime parkeerplaats waar je veilig je auto en/of motor kunt parkeren. De camping zelf is autovrij.

In de omgeving is genoeg te beleven. Wandel- en fietsroutes, de mooiste minigolfbaan, Boerengolf op 1km afstand, Dierenpark Amersfoort. Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Telefoonnummer: 0342 46 1835
E-mail: info@campingnieuwhof.nl
Website

Openingstijden

van april t/m oktober

Adres

Nieuw Hofweg 4
3784 VJ Terschuur