Campingboerderij ‘t Boerenerf

Camping en Kampeerboerderij ‘t Boerenerf is een flinke gezinscamping met jaar-, seizoens- en toeristische plaatsen, voor senioren en jonge gezinnen. De camping ligt op de Utrechtse Heuvelrug aan de rand van het Henschotermeer (vlakbij een zandstrand!), omringd door uitgestrekte bossen.

Op deze camping vind je 45 toeristische plaatsen op ruime velden. Elke plaats heeft elektra, water en afvoer. De meeste plaatsen hebben ook nog kunstgras onder de voortent! De grasvelden zijn groot en open met veel ruimte voor sport en spel.

Verhuur van chalets
Ook als je geen kampeerspullen hebt of niet van kamperen houdt kan je hier terecht. Er worden chalets en toercaravans verhuurd die natuurlijk volledig zijn ingericht en van alle gemakken voorzien zijn. Enkele van deze chalets zijn gelegen aan de rand van het terrein met daardoor veel privacy.

Genoeg te doen
De camping heeft ruime open velden met aantrekkelijke speeltuintjes en beschikt over een jeu de boules baan en trampolines. Je kunt er volleyballen, tafeltennissen of op de picknicktafel schaken en mens erger je niet spelen. In de zomermaanden is er een maïsdoolhof waarin je een paddenpoel kunt ontdekken.

De kampeerboerderij
De kampeerboerderij is met name geschikt voor kinderkampen tot 80 personen op basis van zelfverzorging, waarbij overnacht wordt op een spannende voormalige hooizolder.

Contact

Telefoonnummer: 033 286 14 24
E-mail: info@campingboerenerf.nl

Adres

De Heygraeff 15
3931 MK Woudenberg