Vakantiepark De Heigraaf

Een sfeervolle familie camping, uniek gelegen op de Utrechtse Heuvelrug aan de rand van de Gelderse vallei. Een prachtige omgeving met op loopafstand het Henschotermeer met zwemwater en zandstrand.

Over ons
Vakantiepark De Heigraaf is een echt familiebedrijf, van vader op zoon. Sinds 1966 hebben we al heel veel gasten mogen begroeten voor een (kampeer)vakantie. Door de jaren is er wel veel veranderd! Zo is de knusse kampeerboerderij van de jaren ’30 uitgegroeid tot een gezellig vakantiepark met veel faciliteiten.

Henschotermeer
Vakantiepark De Heigraaf ligt direct naast het mooie en geliefde Henschotermeer. Een unieke zwemplas, temidden van de bossen, op de Utrechtse Heuvelrug. Of je nu zin hebt om lekker te luieren op het lang gerekte zandstrand, te zwemmen of misschien heel sportief een rondje om het meer te wandelen… er is voor iedereen wel iets te doen! Goed om te weten! Als gast van De Heigraaf heeft u tijdens uw verblijf vrij toegang tot dit heerlijke meer.

Kamperen
Of u nu met de tent, caravan of vouwwagen komt…. wij geven alle kampeerders graag een warm welkom! U kunt kiezen uit ruime basis kampeerplaatsen maar ook voor extra luxe en ruime plaatsen met of zonder privé sanitair.  Het hele seizoen genieten? Dat kan natuurlijk ook! Boek dan een seizoenplaats. Uw eigen plekje om in het seizoen er heerlijk tussenuit te zijn, zo vaak u maar wilt!

Contact

Telefoonnummer: 033 – 286 50 66
E-mail: info@heigraaf.nl

Adres

De Heygraeff 9
3931 ML Woudenberg