De Hoge Schuur vergaderruimte

De Hoge Schuur is een unieke vergaderruimte met karakter. Landelijk gelegen en vrijstaand.  U huurt niet slechts een vergaderruimte, maar een compleet gebouw met meerdere ruimtes die flexibel gebruikt kunnen worden. Allen als vergaderruimte, waardoor het mogelijk is om op te splitsen, of juist een vergaderruimte en ontspanningsruimte of eetzaal.

Het gebouw is ook geschikt voor trainingen, cursussen en lezingen. Naast een persoonlijke sfeer, biedt De Hoge Schuur ook aantrekkelijke arrangementen aan. Van lunchbuffet tot complete barbecue. Uiteraard biologisch. Zelfs een ontbijt is mogelijk. Bijzonder is ook dat het gebouw volledig verwarmd wordt door een houtgestookte CV installatie. De vergaderruimte is voorzien van beamer en Wifi.

Tevens heeft De Hoge Schuur een buitenterras met vuurkorf, waar u tussendoor lekker kunt relaxen. Liever wat meer beweging? De Hoge Schuur ligt aan een inspirerend kunstpad genaamd: ‘ van Burgstede tot Bitterschoten’ dat deel uitmaakt van het Glindhorsterpad. www.klompenpaden.nl

Dit maakt De Hoge Schuur meer dan een vergaderruimte. Het is ook een perfecte locatie voor een bedrijfs- of verenigingsuitje of een familiefeest.

De Hoge Schuur: net even anders en wel zo bewust.

Contact

Email: dehogeschuur@gmail.com
Telefoonnummer: 0342-452702
Mobiel nummer: 06-38310791

Website

Adres

Helweg 20
3794 MP De Glind