Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum

Rijden in een pantservoertuig? Dat kan in het Nationaal Militair Museum op het voormalige terrein van vliegbasis Soesterberg. Net als heel veel leren en zien over de Nederlandse krijgsmacht.

In het Nationaal Militair Museum (NMM) komen verleden, heden en toekomst van de Nederlandse krijgsmacht tot leven tijdens een compleet dagje uit voor jong én oud.

Het museum belicht de betekenis van de krijgsmacht aan de hand van verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven. Loop door de 6 themadelen en leef mee met de spannende verhalen van onze militairen. Dwaal daarna tussen tanks en vergaap je aan vliegtuigen en ander groot materieel in het Arsenaal. Wist je dat dit een museum is waar heel veel te doen is? In de speelwereld Xplore kunnen kinderen lekker klimmen en klauteren en zijn er verschillende tactische games waar ze zich helemaal kunnen uitleven.

Ontdek ook de bijzondere natuur van Park Vliegbasis Soesterberg en geniet lopend of op de fiets van het weidse uitzicht vanaf de landingsbaan.

Contact

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Gesloten op Koningsdag, eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Alle andere feestdagen zijn we open.

Adres

Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest