Kanohuur Veenendaal

Veenendaal staat niet per se bekend als een waterdorp. Toch werd het vroeger het Venetië van het noorden genoemd – en er loopt nog altijd een waanzinnig mooie beek van Rhenen naar Leusden. Deze beek, van wel 33 kilometer lang, werd vroeger gebruikt voor het turftransport.

Als rasechte Veenendalers vinden wij dat het deel rondom ons dorp tot van de Bisschops Davids Grift (ook wel Vallei-kanaal) behoort. Daar vind je heerlijke natuur die langzaam overgaat naar het prachtige beeld dat Veenendaal je vanaf het water geeft. Bij Kanoverhuur Veenendaal laten we ook jou daarvan genieten.

De Veense Haven

Het grote voordeel onze locatie, de Veense Haven, is dat er meerdere mogelijkheden zijn om het water op te gaan. Het kan actief, met flink wat lichaamsbeweging, of juist lekker ontspannen op onze authentieke Veense Aak. Maar welk vaartuig je ook kiest, je ontdekt hoe dan ook een uniek plekje met een uniek aanbod.

Reden genoeg om met onze vaartuigen en schippers kennis te komen maken. Zolang het water niet bevroren is, staan wij voor je paraat!

Contact

Tel: (0318) 510 617
E-mail: info@kanohuurveenendaal.nl

Website

Openingstijden

Zie website

Adres

Grebbeweg 1
3902 HG  Veenendaal