Kanoverhuur Veenendaal

Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.  

Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

 

Om één of meerder kano’s te reserveren is het beste om even te bellen of te mailen. Wij bekijken met u welke route, tijdsduur en soort kano het beste past bij uw wensen.

 

U kunt een kano huren voor 1,2,4 – 8 uur en in principe is de opstapplaats de vlonder gelegen aan het Gelders Benedeneind 22.

 

Mocht u een andere opstapplaats wensen, dan zullen daar extra kosten voor in rekening gebracht worden. 

 

Wij spreken met u de vertrektijd en eventuele andere opstapplaats met u af. 

Ook is het mogelijk een verjaardagspartij, familiedag of gewoon gezellig met vrienden te gaan varen.  

Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Daarnaast dient in ieder geval één deelnemer 16 jaar of ouder te zijn.

De Canadese kano’s bieden plaats voor 3/4 personen. Er zijn ook 1 en 2 persoonskano’s te huur. In principe dienen de kano’s afgeleverd te worden bij de opstapplaats aan het Gelders Benedeneind 22. Indien de kano’s elders dienen te worden opgehaald, zullen extra kosten in rekening worden gebracht. Voordat u de kano instapt, wordt u verzocht de huur- en veiligheidsvoorwaarden aandachtig door te lezen en te ondertekenen, dit om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Contact

Tel: 0318-526584
E-mail: kanoverhuur-veenendaal@hotmail.com

Website

Openingstijden

Zondag gesloten

Adres

Gelders Benedeneind 22
3907 KX Veenendaal