Contact

Telefoonnummer: 0031 (0)33 432 12 82
E-mail: jonne@larikshoeve.nl
Website: http://www.larikshoeve.nl

Langesteeg 2
3831 RZ Leusden
Plan je route

Openingstijden

De groepsaccommodaties van de Larik’s Hoeve zijn  het hele jaar geopend.

De minicamping is van 1 april tot en met 30 september  geopend. Niet te bezichtigen op zondag.

Larik’s Hoeve

De Larik’s Hoeve beschikt over 15 mooie en ruime kampeerplaatsen. Naast de boerencamping beschikt de Larik’s Hoeve ook over (groeps-)accommodaties. Ruim en licht opgezet én een fantastisch uitzicht!

De Larik’s Hoeve is landelijk en rustig gelegen in een schitterende omgeving aan de Grebbelinie en biedt vele mogelijkheden voor een plezierig verblijf.  Geschikt voor teambuilding, vergadering, heisessie, vriendenweekend of familieweekend. Ruim en licht opgezet én een fantastisch uitzicht!

De Larik’s Hoeve is een ruime, lichte, moderne accommodatie geschikt voor 20 personen met 8 slaapkamers, een compleet uitgeruste keuken, een grote tuin met zitjes.

Zoek je een ruimte voor een dagprogramma dan kan dat ook.

De Linie Hoeve is een fraaie, gezellige ruimte die geschikt is voor maximaal 30 personen. Er is geen keuken, maar lunchen is mogelijk. Met tuin en overkapping.

De Tuinkamer is een lichte, gezellige ruimte geschikt voor maximaal 8 personen.

Beide ruimte zijn ook te huur i.c.m. de Larik’s Hoeve.

Maar ook aan de kampeerliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Het kampeerterrein van ruim 120 m2, is voorzien van elektra, riolering en een eigen watertappunt. Voor de liefhebber is er draadloos internet in het recreatiegebouw aanwezig. De doucheruimte zijn voorzien moderne sanitair met vloerverwarming.

Met de fiets is het centrum van Leusden en van Amersfoort prima bereikbaar.