Randijk Bamboe & Hoveniers

Randijk Bamboe & Hoveniers is een biologische bamboekwekerij en heeft gespecialiseerd in de Fargesia, de niet woekerende bamboesoort. Krijg advies over toepassingen van bamboe en siergrassen in de tuin, balkon of terras en krijg inspiratie in hun modeltuin.

Randijk Bamboe & Hoveniers is een biologische bamboekwekerij en heeft gespecialiseerd in de Fargesia, de niet woekerende bamboesoort. Krijg advies over toepassingen van bamboe en siergrassen in de tuin, balkon of terras en krijg inspiratie in hun modeltuin. Uiteraard kun je hier ook terecht voor al je hovenierswerk. Het team helpt je graag een levendige buitenruimte  te creëren en onderhouden waarbij mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen en – als je dat wenst – biologisch geteelde tuinplanten.

De kwekerij is inmiddels uitgegroeid tot een assortiment van  ruim 5000 bamboeplanten in meer dan 30 soorten.

Bamboe is bij uitstek een sierplant, zowel voor een zonnige als voor een schaduwrijke plek. Diverse bamboesoorten zijn ook uitermate geschikt om als haag te planten.   Uit respect voor onze leefomgeving kiest Randijk bewust voor biologisch kweken. En het levert zeer sterke planten op.

Contact

Telefoonnummer: 033 4320501
E-mail: info@bamboe.nl

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Adres

Laapeerseweg 1a
3831 SB Leusden