Maximas Leusden

Maxima’s Leusden

Café Maxima’s is dé ontmoetingsplek van Leusden-Zuid.

Maxima’s is een buurtrestaurant in het hart van Leusden-Zuid. Je vindt ons in het MFC Antares in de wijk Tabaksteeg. Maxima’s is een gezellig restaurant met terras en binnentuin. Je kunt een kop koffie bij ons drinken, lunchen, vergaderen, dineren, feesten, BBQ-en, High Tea-en en een echte Indonesische hap afhalen.

Paul & Daan zijn jouw gastheren bij Maxima’s! Wie kent ze niet in Leusden en omstreken. Als doorgewinterde horecaondernemers met een groot sociaal hart verstaan ze hun vak. Pure smaken, een gezellige entourage, hartelijkheid, gastvrijheid en zelfs aparte evenementen zijn hun op het lijf geschreven.

Maxima’s is het sociale ontmoetingscentrum van Leusden. Of het nu een vriend of een vriendin is, de buurtjes of een zakelijk gesprek. Iedereen voelt zich thuis in de ongedwongen sfeer bij Maxima’s.

Onze zakelijke gasten kunnen kiezen uit vijf afzonderlijke vergaderruimtes met allemaal een eigen thema: de Bloem, de Ster, de Huiskamer, het Kantoor en het Aquarium. In het fotoalbum kan je de zalen bekijken. Reserveren kan eenvoudig online. De verwennerij erbij ook.

Contact

Telefoonnummer: 06 306 45 561
E-mail: maximasleusden@gmail.com
Website: https://www.maxima-leusden.nl/

Openingstijden

Zie website

Adres

Maximaplein 7
Leusden