Museumboerderij De Grote Glind

Museumboerderij De Grote Glind, met en zeer uitgebreide collectie museumstukken, biedt een leuk en leerzaam dagje uit voor jong en oud. Voor de jonge bezoekers is er een speurtocht en zijn er speeltoestellen.

De ruim 400 jaar oude boerderij geeft  een unieke inkijk in de historie van diverse periodes van de Nederlandse geschiedenis. Bekijk  op eigen gelegenheid de vele ruimtes, proef de sfeer en haal eventueel herinneringen op.

Of boek een rondleiding, waarbij de verhalen achter de museumstukken worden verteld. Je hoort  de verhalen achter de stukken en krijg antwoord op je  vragen.

Ook aan de kinderen is gedacht. Zij  kunnen een leuke speurtocht doen op de boerderij, waarmee zij een leuke attentie verdienen. En zijn ze klaar? Dan kunnen ze zich uitleven op  een leuk speelveld.

Maar wat is een boerderij zonder dieren? In de dierenhoek kunnen kinderen tussen de konijnen, kippen lopen. En vanuit een schitterend uitkijkpunt is er uitzicht op de wei waar Groninger blaarkoppen grazen.

Voor scholen is  een speciaal arrangement. Vraag naar de mogelijkheden.

Horeca
Strijk neer op het uitgebreide  terras bij de deel. Geniet binnen of buiten van een heerlijk kopje koffie of thee of een glas fris. Ook kun je bij de museumboerderij gebak en andere kleine tussendoortjes kopen.

Contact

Telefoonnummer: 0342 41 57 66
E-mail: info@degroteglind.nl
Website: http://www.degroteglind.nl

Openingstijden

Mei t/m september, dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 16.30 uur.
In oktober op afspraak.

Adres

Scherpenzeelseweg 158
3772 MG Barneveld