Contact

Telefoonnummer: 0343-444330
E-mail: info@bergzicht-woudenberg.nl
Website: https://pannenkoekenhuizen.com/bergzicht/

Doornseweg 23
3931MH Woudenberg
Plan je route

Openingstijden

Zie website

Pannenkoekenhuis Bergzicht

Pannenkoekenhuis Bergzicht, gelegen aan de N227, de doorgaande weg van Amersfoort naar Maarn/Doorn, wat vroeger beter bekend was onder de naam “Aart Jansen”, is al jaren een begrip in de omgeving.

Het pannenkoekenhuis ligt aan de rand van het bos en vlakbij de Leusderhei. Combineer je bezoek met een wandel- of fietstocht in de omgeving langs één van de vele bezienswaardigheden of met een bezoek aan het “Henschotermeer”. Op de ruime parkeerplaats zijn diverse oplaadpunten voor je elektrische fiets of scootmobiel. Zelfs je paard kun je stallen in één van de paardenboxen.

Bergzicht heeft behalve een ruim assortiment van pannenkoeken, poffertjes of diverse lunchgerechten ook verschillende seizoengerechten, zoals maaltijdsalades en verse aardbeien in de zomer; stamppotten, glühwein en erwtensoep in de winter. Maar uiteraard ben je ook welkom voor een kopje koffie met gebak of een drankje op één van de gezellige terrassen, in de serre of in het sfeervolle restaurant.

Verhuur van e-choppers
E-choppers zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en de brede banden zorgen voor een stabiele wegligging. Door de lage instap en ruime single-seat zit de e-chopper comfortabel. Het dragen van een helm is niet verplicht.

De E-chopper, een soort scooter die op stroom rijdt,  is geruisloos én ook nog eens milieuvriendelijk!

Voor prijzen en verhuurmogelijkheden lees je hier meer.