Treeker Treks

Treeker Treks verhuurt ligfietsen, elektrische fietsen, omafietsen, tandems, en een elektrische Trikkie – een leuke én toegankelijke driewieler die je vanaf 16 jaar mag berijden. En fietsroutes ontbreken uiteraard niet. Verder kun je er o.a. klootschieten, een oeroude sport dat in teamverband wordt gespeeld.

In de bos- en heiderijke omgeving van  landgoed Den Treek–Henschoten, nabij Leusden en Woudenberg, organiseert Treeker Treks (lig)fiets- en trikketochten met buitenactiviteiten, waaronder klootschieten.

Hiervoor heeft Treeker Treks een drietal fietsroutes uitgezet. De routes starten allemaal vanaf Landgoed ISVW (nabij fietsknoopppunt 80). De 1e fietsroute is 24,5 km, de 2e is 31,5 km lang en de 3e fietsroute telt 61,5 km en is eventueel in te korten naar 50 km.

Klootschieten

Voor groepen met (jonge) kinderen zijn er natuurlijk lichtere ‘kloten’ beschikbaar zijn. Het klootschieten kan het gehele jaar door worden beoefend. Een rondje klootschieten duurt ongeveer 1,5 uur. Doordat het spel in het bos wordt gespeeld, zorgt de natuur voor een aantal natuurlijke hindernissen. Hilarische momenten zijn absoluut verzekerd!

Trikketochten

Een elektrische Trikke is een leuke én toegankelijke driewieler die je vanaf 16 jaar zonder rijbewijs mag berijden. Ook het dragen van een helm is niet verplicht. Vanuit staande positie kan je met deze elektrische driewieler een snelheid van max. 25 km per uur halen. Een trikketocht staat garant voor actie en avontuur en is zeer geschikt voor familie- en bedrijfsuitjes, vergaderbreaks of vrijgezellentochten!

Evenementen

Sinds 2014 organiseren zij de Landelijke ligfietsdag. Er zijn voor die dag twee tochten van ca. 25 en 50 km uitgezet. Enthousiastelingen uit heel Nederland genieten deze dag van de prachtige omgeving van Leusden. Onderweg zijn er diverse rustpunten waar je kunt genieten van een hapje en drankje.

Verder organiseren zij o.a. (jaarlijks) de blauwe bessen- en kersenplukfietstocht en een fietstocht naar een wijngaard.

Contact

Telefoonnummer: 0031 (0)6 389 393 45
E-mail: info@treekertreks.nl
Website

Openingstijden

April – Oktober
maandag t/m zaterdag
09.30 – 17.00 uur

Adres

Dodeweg 8
3832 RD Leusden
Plan je route