Contact

Telefoonnummer: 06 224 74 689
E-mail: info@hofstay195.nl
Website: http://www.hofstay195.nl/

Hessenweg 195
3791 PG Achterveld
Plan je route

Openingstijden

Het gehele jaar geopend.

Vakantieverblijf Hofstay 195

In het vakantiehuisje Hofstay195 of de boeren lodge op de boerderij van Johan en Petra van den Hengel kom je heerlijk tot rust. Op deze landelijk gelegen locatie hebben zij twee mooie plekken gecreëerd.

Hofstay 195 biedt een sfeervol verblijf voor 1 tot 5 personen en is 50 m². Het vakantiehuisje heeft:
– een compleet ingerichte keuken (combi-magnetron, keramische kookplaat, koelkast);
– een woonkamer met TV en een slaapbank (2 personen), twee senioren bedden om te vormen tot een tweepersoons bed. De vijfde persoon ligt op opklapbed;
– een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet mogelijkheid tot gebruik van douche/toiletstoel;
– gratis WIFI, een eigen terras en parkeerplek.

Het vakantiehuisje  is geheel toegankelijk voor mindervaliden.

De boeren lodge is een net nieuw duurzaam gebouwd vakantiehuisje, met warmtepomp, airconditioning en gerecycled hout. De warmte van de koeienmelk wordt gebruikt om het water te verwarmen, zelfs de kledinghaken zijn van gerecycled hout. Vanaf de  veranda heb je uitzicht over de weilanden en `s avonds kun je genieten van de ondergaande zon. Kortom een accommodatie  met  alle mogelijkheden om langere tijd te verblijven. Er is ruimte voor 5 personen of zes als er kinderen bij zijn.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Op deze landelijk gelegen locatie kom je heerlijk tot rust. Ideaal als uitvalsbasis voor een fiets- of wandeltocht in de mooie omgeving. Vraag naar de mogelijkheden. Je kunt zelf verse eieren uit het kippenhok halen en op verzoek verse melk rechtstreeks van de koe drinken.