Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Van der Valk Hotel Leusden – Amersfoort ligt aan de A28, nabij Amersfoort. Steden als Utrecht en Apeldoorn zijn makkelijk te bereiken.

Van der Valk Hotel Leusden – Amersfoort is dé ideale locatie voor een ontspannen nachtje/weekendje weg, gezellig samenzijn met de familie, of het ontdekken van de prachtige omgeving. Het hotel ligt precies tussen Leusden en Amersfoort in, twee steden die veel te bieden hebben voor een dagje uit of weekendje weg.

Het hotel heeft 174 kamers, de grootste van Midden-Nederland! De zeer ruime kamers zijn voorzien van een balkon, bad of douche en er is gratis Wi-Fi door het hele pand. Daarnaast is er een moderne hotelbar, sfeervol restaurant en gezellige brasserie. Er zijn ook diverse multifunctionele zalen, 2 boardrooms en een exclusief penthouse aanwezig. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid met een ruime fietsenstalling. Daarnaast is er de mogelijkheid om een fiets, stads of elektrisch, te huren.

Vergaderen bij Van der Valk Hotel Leusden – Amersfoort. Het hotel heeft 10  verschillende zalen, met verschillende afmetingen en een capaciteit van 2 tot 180 personen. Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Telefoonnummer: 033 434 53 45
E-mail: leusden@valk.com
Website: http://www.hotelleusden.nl

Openingstijden

7 dagen per week, 24 uur

Adres

Philipsstraat 18
3833 LC Leusden