Contact

Telefoonnummer: 0031 (0)33 494 03 30
E-mail: info@ymcakampeercentra.nl
Website: http://www.ymcakampeercentra.nl

Paradijsweg 4
3832 GT Leusden
Plan je route

Openingstijden

Het gehele jaar geopend

YMCA Kampeercentrum Leusden

Altijd al eens lekker luxe willen kamperen en op zoek naar de perfecte plek voor een schoolkamp, een weekendje weg met de vereniging of gewoon zomaar met de familie of vrienden? Dat kan in de bossen van Leusden, bij het YMCA Kampeercentrum. Ervaar het gemak van luxe kamperen!

Rondom het moderne kamphuis liggen 9 tentenkampen. YMCA Leusden is zeer geschikt voor vakantiekampen, schoolwerkweken, weekenden en cursussen.

Je  beschikt over een eigen tentenkamp. Een all inclusive arrangement, de professionele keukenstaf zorgt voor 3 heerlijke maaltijden per dag. Koffie, thee en limonade haal je wanneer je dat wilt. Gewoon de hele dag lekker bezig zijn met de groep.

De locatie is te huur voor groepen vanaf 15 tot en met 500 personen.

De toiletten, douches en wasgelegenheden vind je in het kamphuis. De douches zijn onderverdeeld in een groepsdouche en individuele douches. Ook is er een mindervalide douche en toilet aanwezig.

Op het terrein is een grote speeltuin waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Veel activiteiten zoals de grote zeephelling, bungeerun, driepersoonssteps, boerenbosgolf en midgetgolf zijn gratis. Tevens biedt YMCA Leusden ook Camp Support aan zoals o.a. Outdoor Lasergamen, GPS tochten en handboogschieten.

Op circa 20 minuten loopafstand van het kamp vind je zwembad de Octopus. Er is een binnenbad met veel recreatiemogelijkheden, zoals een glijbaan, een wildwaterstroom, een bubbelbad etc. Er is een klein buitenbad, een 50 meterbad en er zijn ook zonneweiden.