Landgoed ISVW

Landgoed ISVW

Centraal gelegen in het groen op 6 hectare eigen bosgebied, aan de rand van landgoed Den Treek te Leusden ligt Landgoed ISVW voor een hotelovernachting en/of (meerdaagse) vergaderingen en trainingen.

Landgoed ISVW heeft 76 tweepersoons comfortkamers met bad of douche, 2 suites en 19 eenpersoons pluskamers. Alle comfort kamers met: flatscreen tv, gratis wifi, badkamer, (aparte) wc-ruimte en balkon.

Landgoed ISVW ligt volop in het groen en maakt deel uit van een sfeervolle accommodatie. Zij hebben een maatschappelijke opdracht, alle inkomsten uit het horecabedrijf komen volledig ten goede aan de filosofiebeoefening waarvoor de Internationale School voor Wijsbegeerte bijna 100 jaar geleden is opgericht. De  keuken werkt vooral met biologische of anderszins verantwoorde (streek)producten in de verrassende menu’s en buffetten.

Een nieuwe hotelvleugel bestaande uit 38 comfortkamers en een suite verdeeld over twee verdiepingen. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en hebben een douche of bad, een apart toilet, telefoon, een plasmatelevisie en een ruim balkon gericht op het zuiden.

Het hotelgebouw heeft 50 eenpersoons- en 10 tweepersoonskamers.

Landgoed ISVW heeft 10 verschillende zalen, met verschillende afmetingen en een capaciteit van 2 tot 180 personen.  De arrangementen kunnen ieder dagdeel aanvangen en gelden vanaf 10 personen. Voor kleinere groepen staan we u graag persoonlijk te woord. In alle zalen heeft u gratis de beschikking over draadloos internet, indien de zaal is uitgerust met een beamer kunt u hier kosteloos gebruik van maken.

Contact

Telefoonnummer: 033 465 07 00
E-mail: info@isvw.nl
Website

Openingstijden

Openingstijden: 7 dagen per week, 24 uur

Adres

Dodeweg 8
3832 RD Leusden